• Fysiotherapie Sleeuwijk

  Onze praktijk biedt een omgeving waarin de patiënt zich prettig voelt en actief kan werken aan zijn herstel. Bij Fysiotherapie Paans staat de patiënt centraal.

  Meer informatie!
 • Medische Fitness

  Als u fit bent geniet u meer van het leven, zowel in uw vrije tijd als op het werk.

  Meer informatie!
  Fysiotherapie Almkerk
 • Manuele Therapie

  De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: u voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn.

  Meer informatie!
 • Dry Needling

  Door middel van een speciale techniek worden spieren aangeprikt en raken op die manier snel en langdurig ontspannen.

  Meer informatie!
  Dry Needling bij Fysiotherapie Paans
 • Echografie

  Deze techniek kan ook heel goed worden toegepast om spieren, pezen, kapsel, banden, zenuwen en bloedvaten weer te geven.

  Meer informatie!
 • Schouderklachten

  Onderzoek heeft laten zien dat een goed oefenprogramma net zo effectief is als een operatie bij de meeste problemen van de schouder.

  MEER INFORMATIE

Praktijk in Sleeuwijk: levendig en actief

Onze praktijk in Sleeuwijk biedt een dynamische en energieke omgeving waar altijd iets gebeurt. Gelegen in een fitnesscentrum, worden patiënten begroet door een levendige sfeer met mensen die actief bezig zijn met hun trainingen. Dit maakt Sleeuwijk tot een ideale locatie voor patiënten die houden van een stimulerende en motiverende omgeving.

Toegankelijkheid en gemak

Onze locatie in Sleeuwijk is zeer toegankelijk en voelt bijna als een winkel waar mensen makkelijk binnenlopen voor informatie of afspraken. Dit zorgt voor een laagdrempelige en uitnodigende sfeer, wat bijzonder handig is voor patiënten die snel en eenvoudig toegang willen tot onze diensten. Het gemak van deze locatie maakt het eenvoudig voor mensen om binnen te lopen voor zowel fysiotherapie als fitnessadvies.

Flexibele fitnessopties

In Sleeuwijk bieden wij flexibele fitnessmogelijkheden, zowel medisch als non-medisch. Patiënten kunnen zelf hun fitnessmomenten reserveren op tijden die hen het beste uitkomen. Dit biedt een grote mate van flexibiliteit en maakt het eenvoudiger om de fitnessroutine in te passen in een druk schema. De dynamiek van de locatie zorgt voor een motiverende omgeving met veel activiteit en interactie.

Specialisaties en unieke diensten

Een unieke dienst die we in Sleeuwijk aanbieden, is de echografie. Dit gespecialiseerde apparaat staat exclusief op onze locatie in Sleeuwijk. Het uitvoeren van echografie in combinatie met fysiotherapie maakt ons aanbod in Sleeuwijk bijzonder uitgebreid en gespecialiseerd.

Een gezellige en ondersteunende gemeenschap

De levendige sfeer in Sleeuwijk zorgt ook voor een sterk gemeenschapsgevoel. Onze patiënten trainen vaak samen in circuits en maken deel uit van een grotere groep die elkaar motiveert en ondersteunt. Dit maakt de ervaring niet alleen fysiek voordelig, maar ook sociaal verrijkend. Voor veel van onze patiënten is de interactie met anderen een belangrijke motivatie om consistent te blijven trainen en te revalideren.

Het team van onze praktijk

Femke Hijmering

Femke Hijmering

Algemeen fysiotherapeut

Femke hoopt in het najaar te kunnen starten met de opleiding tot Parkinson fysiotherapeut zodat zij dit toe kan gaan passen bij fysiotherapie Paans.

Lieneke

Lieneke

Algemeen fysiotherapeut

Na de zomer van 2024 gaat Lieneke een master volgen om zich verder te specialiseren.

Nienke van As

Nienke van As

Algemeen Fysiotherapeut

Nienke heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met chronische lage rugklachten.

Tim Verdoorn

Tim Verdoorn

Algemeen fysiotherapeut

Samen met collega Michaël volgt Tim de cursus gecombineerde leefstijl interventie. Hier leren zij patiënten te coachen richting een gezondere leefstijl.

Jacco Paans

Jacco Paans

Praktijkhouder

Naast praktijkhouder is Jacco fysiotherapeut, manueel therapeut en gespecialiseerd in Dryneedling

Margy Struik

Margy Struik

Fysiotherapie-assistente

Voor al uw administratieve vragen kunt u bij Margy terecht.

Neem contact op!

Fysiotherapie Paans Sleeuwijk

Fysiotherapie Paans in Sleeuwijk biedt een unieke combinatie van professionele zorg en een energieke, ondersteunende omgeving. Kom langs en ontdek hoe onze dynamische locatie u kan helpen uw gezondheidsdoelen te bereiken. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen om een afspraak te maken via de onderstaande knop!

Open chat
Stel uw vraag of maak een afspraak
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?